FAQ Pyetjet e parashtruara me se shpeshti

Pyetje te ndryshme

PARA SE TE POROSITNI BOKSIN ESHTE E NEVOJSHME TE DINI NESE LIDHJA JUAJ E INTERNETIT ESHTE E PERSHTATSHME. KENI PARASYSH SE SISTEMI ATN-IPTV KERKON MINIMUM 6 MB/SECOND PER KANALET NORMALE DHE DERI NE 8 MB/SEC PER KANALET HD. NGANJEHRE KANALET SPORT HD TRANSMETOJNE EDHE ME 12 MB/SEC KESHTUQE SA ME I SHPEJTE TE JETE INTERNETI AQ ME MIRE ESHTE. 

MATENI SHPEJTESINE E RRJETIT TUAJ NE WWW.SPEEDTEST.NET OSE NEWWW.BREDBANDSKOLLEN.SE 

NESE E KENI SHPEJTESINE MBI 6 MB DHE KENI PROBLEME ME KANALET, ATEHERE HYNI NE www.whatismyipaddress.com DHE DERGOJENI ADRESEN TUAJ IP NE EMAIL INFO@DIGITALB.SE 

Si lidhet boxi ATN me televizorin?

Instalimi i boxit eshte shume i thjeshte. Se pari, lidhni boxin tuaj me routerin e internetit me kabllin LAN qe ju vjen me boxin ose me kabell te njejte qe mund ta blini vete (nese ju duhet me i gjate se 1,5 m), me pas lidheni boxin me televizorin tuaj permes kabllit HDMI dhe vendosni edhe adapterin e rrymes. pas kesaj boxi starton vete dhe ose hapet direkt Top Channel, kanali nr 1 ne liste, ose mund te ju dale tabela qe ju kerkon kodin e aktivizimit. Ne ate rast duhet te thirrni ne +46735435359 per te marre kodin e aktivizimit.