Kontakt informata Numra telefoni, dhe kontakt informata tjera

Kontakte

Zvicer: +41 44 825 3805  

Norvegji:+4721628939

Danimarke:+4570145394

Finlande:+358236103513

Suedi: +46 735 43 53 59  

Austri:+43720115836

Belgjike:+3225881942

Gjermani:+4940180248941

(Nga vendet tjera te Europes mund te shkruani e-mail, ne info@alfa.tv sms ne +46735435359 ose telefononi)

Help center dhe SMS ne cdo kohe: +46735435359

Gjithashtu mund te ne kontaktoni duke plotesuar formularin ne vijim: