> >

Mirësevini në ATN - Alfa Television Network

Dëshironi të keni kanalet me të mira shqiptare në shtëpinë tuaj por nuk keni të drejtë të vendosni saç?.. E keni poziten jo të përshtatshme? Apo keni pengesa për antenën satelitore? Tani e kemi zgjidhjen për të gjithë ju!

Mjafton te keni lidhje interneti fikse, në shtëpi dhe do të shijoni kanalet Shqiptare përmes ATN-IPTV. Cilësia e ATN-IPTV është e pakrahasueshme. Ne përdorim teknologjinë më të fundit të transmetimeve IPTV me sistemet e kombinuara Linux dhe Android, të përshtatura për të funksionuar me rrjetet standarte evropiane.  Mjafton te keni internet 10-12 mb dhe te shijoni keto kanale. 

ATN Oferta Tring
ATN Oferta HD Premium
ATN Oferta 500
ATN Oferta 3000

Kontakt informata

Bulevardi "Deshmoret e Kombit" p.n. 10000 Tirana , Albania
VIBER +46735435359 

info@digitalb.se